Grunden i hudvård

Grunden i hudvård är rengöring, det är viktigt att vi rengör vår hud från orenheter som vi får under dagen. För att den make-up som ska läggas så gäller det att ansiktet är rent från tidigare smink men också smuts. Morgon och kväll så behöver ansiktet får sig sin rengöring.

Hudvård

Använd dig av produkter som passar din hudtyp och det mesta hittar du hos Dermashoppen. När det komemr till produkter för att rengöra din hud så finns det de som är anpassad för att exempelvis ta bort ögonmakeup. Som vi skrev i ingressen så är det viktigt att rengöra sitt ansikte morgon och kväll. På kvällen för att få bort den mak-up du lagt på morgonen. Vi svettas under natten och vårt ansikte ligger mot kudden där produkter från håret också samlas. Med ett väl rengjort ansikte så hjälper nattkräm mycket bättre.

På morgonen så vill vi gärna tvätta sömnen ur våra ögon men också förbereda ansiktet för den make-up som vi lägger. Det spelar inte så stor roll vilken mängd som vi använder utan mer att få lägga sminket på ett väl rengjort ansikte. Det fäster bättre och håller hela dagen. Se till att köpa hem bra produkter som du använder dig. Det kommer att hjälpa dig med din hudvård både morgon och kväll.