Skönt att koppla av i ett spabad

Något som fler och fler väljer är att skaffa sig ett större badkar i form av jacuzzi eller liknande. Det kan vara oerhört skönt att efter en arbetsvecka få koppla av i ett spabad. För att få ut det bästa ur sitt bad så gäller det att underhålla och rengöra sitt bad regelbundet.

Dock ska det sägas att även hur skönt det än må vara så gäller det att man regelbundet ser över sitt bad. Att ge sin jacuzzi lite översyn då och då kommer att förlänga hållbarheten och ge dig lika sköna bad framöver. Behövs det filter, spakemi och liknande så ta en titt hos spasupport.se som säljer dessa saker. Köp hem så ni har filter även för nästa gång det ska bytas och kemiska produkter när ni ska fylla på för att hålla en bra pH balans i vattnet.

Ett bad som regelbundet står med vatten i behöver kemikalier för att hålla vattnet fräscht. Se till att regelbundet mäta vattenkvalitén så det ligger på rätt nivå. Fyll på med kemi när det behövs. För att kunna koppla av i badet så behövs det lite jobb för detta. Självklart så kan ni med jämna mellanrum tömma badet på vatten och rengöra det ordentligt invändigt. Använd dock inga starka rengöringsmedel utan det finns medel speciellt för spabad.

Lycka till med ert spabad och vi hoppas ni får många avkopplande stunder däri.