Ta hand om din hud

För vissa så har man rutinerna att regelbundet ta hand om sin hud på olika sätt. Det kan vara dag- och nattkrämer som man regelbundet använder sig av. Andra kanske inte behöver lika mycket hudvård som andra. Någon har känsligare hud än en annan och behöver ännu mer hudvård än vad vissa är i behov av. Oavsett så är det viktigt att vi tar hand om oss på bästa sätt.

Mer avancerad hudvård

Ibland så kanske vi tar till mer avancerad hudvård för att få bort celluliter eller annat som vi känner ett behov av. Konsultera med Citadellkliniken för att få veta mer om olika typer av behandlingar som finns och vilken som du har i åtanke. Det är viktigt att den som utför behandlingen får se vilken hudtyp du har och vad du har för tankar inför din behandling. Det kan vara fråga om kemisk peeling, eller permanent borttagning av hår. Återväxande hårstrån på oönskade ställen kan reduceras för återväxt.

Daglig hudvård för ansiktet

Det behöver inte vara allt för krångligt med en daglig hudvårdsrutin. Det första som ska göras är att rengöra sitt ansikte, då öppnas porerna och blir mer mottaglig för steg två och tre. Nämligen återfuktningen. Har du hud som är extra torr så kan du med fördel använda dig av något serum som ger bra med fukt åt ditt ansikte. På morgonen så använder du en dagkräm som du använder direkt efter rengöring. Nattkrämen är fetare än dagkräm och mer djupverkande för den naturliga återhämtningen för huden under natten.