Vårda ditt hår

Det är många som stylar och färgar sitt hår. Detta är inte alltid till sin fördel för håret. Det kan skadas med allt som läggs i och ska skapa en ny färg eller andra preparat som inte är så bra för ditt hår. Prata med din frisör om vilka produkter som passar din hårkvalité.

Skaffa dig löshår

För dig som vill skapa nya spännande frisyrer kan med fördel skaffa dig löshår som du kan experimentera med. Ta en titt hos pozehair.se som säljer just löshår. Äkta, syntetiskt och extensions i olika utförande kan hittas där. På så sätt så skadar du inte ditt egna hår och kan med lite fantasi och träning skapa de mest fantastiska frisyrer. Ditt löshår tar du hand om precis som med ditt vanliga hår. Du tvättar det och låter det torka genom att hänga upp det. Borsta ur och du kan använda det igen.

Öka livslängden på ditt hår

Även om schampo och balsam är bra för att vårda sitt hår så kanske det inte räcker. För att öka livslängden på ditt hår så gäller det att vårda sitt hår på bästa sätt. Valet av frisör kan vara avgörande. Se till att välja någon med de kunskaper som krävs för att vårda hår av olika kvaliteter. Se till att regelbundet gå till din frisör för att få håret klippt och få den professionella omvårdnad det så väl behöver. Ett bra tips som vi läste om på nätet var att sluta med gummisnodd. Detta sliter otroligt på ditt hår. Köp snoddar som är tänkta för att sätta upp håret.